2018-07-16 05:22:17• hírek • Blikk.hu

Újra gyanúsítottként hallgatják ki a Viszkist

Gyanúsított lesz Ambrus Attila! A Viszkist ittas vezetéssel vádolják, vallomást kell tennie.

Mint azt a Blikk elsőként megírta, Ambrus egy hónapja ittasan ült a volán mögé, majd amikor a rendőrök megállították és szondáztatták, jelzett a készülék, így a helyszínen elvették a jogosítványát. Információnk szerint hamarosan ismét jelentkeznie kell a rendőröknél Ambrusnak, hogy kihallgassák, amire már megkapta az idézését.
 

– Sokáig zsivány voltam, de már nem akarok azzal szerepelni, hogy rosszat tettem. Elvittem a balhét, beismertem, hogy ittam. Biztos voltam benne, meggyanúsítanak, de még nem tudom, mi történik majd – ismerte el Ambrus, aki nehéz helyzetbe került.
 

– Félkarú ember lettem így, jogsi nélkül, nem tudok vezetni, nem járhatok szabadon. A feleségem, Réka visz mindenhova, mert sofőrt nem tudnék megfizetni. A párom várandós, nem kérhetem meg, éjjel maradjon fent miattam, vagy vezessen több órát – ismerte el a Viszkis, aki ügyvédjéhez irányított minket.
 

– Az ügyfelemet a napokban meghallgatják Szegeden ittas járművezetés vétségében, de részletes nyilatkozatot egyelőre nem tesz. Az ő és családja életét is rendkívül hátrányosan érinti, hogy nem tud vezetni, a mindennapokban ez hatalmas gondot okoz nekik – nyilatkozta lapunknak dr. Szilágyi Roland. – Reméljük, méltányolhatóak lesznek azok az érvek, amelyek igazolására az iratokat a közeljövőben terjesztjük elő. Azt reméljük, csupán pár hónapra vonják be vezetői engedélyét, hiszen a hatóságnak erre is lehetősége lesz.
 

Mint arról korábban beszámoltunk, Ambrus saját bevallása szerint két pálinkát ivott, amikor Szegeden volán mögé ült. A rendőrök megállították egy ellenőrzés során, s még a helyszínen elvették a jogosítványát.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: